Har ni någonsin tänkt på hur ni kommer Att vara som person/kommer att se ut om några år? 
Det är typiskt, som tonåring, att man oftast har en bättre bild på sig själv i framtiden. Smalare, bättre på det och det o det osv. Vissa ser på dessa saker som ett mål och sätter igång på en gång. Dag för dag möter de utmaningar efter utmaningar tills de till slut har nått det slutliga målet. Medan andra drömmer och drömmer men gör ingenting för att få drömmen att komma i upplevelse.  
Nu undrar jag, varför är det så? Hur blir man tillräckligt stark för att kunna utmana sig själv om och om igen ända tills man nått sitt mål? Hur får man det mentala styrkan?

Har själv funderat på det ett tag. Kan ta mina funderingar i ett annat inlägg om ni så är intresserad. Men vill nu verkligen få höra vad ni har för tankar kring detta?


Inspo bild.

2 kommentarer

milina.blogg.se

24 Nov 2013 23:16

Himla bra citat på bilden!

Carola

25 Nov 2013 07:03

Den vackraste tiden den har du nu, sen går det bara utför ;) Skojar lite ..
Det är nu du ska bygga upp din självbild och acceptera den DU är, utifrån detta handlar det inte bara om mental träning för att nå en viss framgång.
Man måste ha kunskap så man vet vad man ger sig ut på, kommer jag att behöva armbåga mig fram, " gå över lik", kommer det att vara värt det ? Var inställd på att människor kommer att vilja stå i vägen för din framgång. Även de närmsta vännerna då avund står i vägen.
När man blir äldre blir inte livet lättare, man blir inte smalare. Däremot börjar man veta vem man själv är, och det kan ibland vara stort nog ;)

Kommentera

Publiceras ej